Hospitality | Featured

Modern | Wood | Dark | Recycled | Metal frame work | Concrete

Nando’s Bendigo

Location:
8 High St, Bendigo

A complete overhaul of a very large Nando’s restaurant whereby the whole front facade was opened up to create atmosphere and activate the space from the exterior.

A white lattice raft timber ceiling reduces the overall height and makes the space a lot more intimate.

Warm timbers clad the existing wall most of which were used and a very innovative front counter and pass- through installation,  constructed of basic concrete blocks arranged in a geometric pattern are a conversation piece.

Large over scaled geometric black and white painted graphic on the rear wall brings the new Africa theme throughout the entire envelope.

Banquettes consist of a long linear Green leathered back, beautifully crafted with yellow trim and a tan waiting area with individual chairs and tables going up the central circulation spine.

Custom made communal tables with yellow steel legs and accents highlight the pop colours.


Show in Google Maps